Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Diabetit në Pejë, 14.11.2015

 • 23659485_1938233363106374_2536947433461680586_n
 • 23519160_2150826471818178_6743740320795679933_n
 • 12250029_1122686477756709_1669520117740893140_n
 • 12243430_1122682891090401_8351382157891060593_n
 • 12241303_1122684371090253_7143229548536582129_n
 • 12235081_1122688347756522_2576849228610674720_n
 • 12227558_1122685001090190_691092065647241156_n
 • 12219608_1122683681090322_8438327743710690242_n(1)
 • 12208446_1122689987756358_758771890357927645_n
 • 12119014_1122686064423417_6135875544507244071_n
 • 11149478_1003186429706715_1142623267322058288_n
 • 11138611_1003186236373401_6940115132124998590_n
 • 01

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Diabetit me 14 Nëntor 2015 në Pejë është mbajtë organizimi nga ana e shoqatës me kryetar zt. Idriz Ethemi dhe zt. Nadir Zhubi në bashkëpunim me infermieren  Idira Shatri ku rreth 400 qytetare maten glikeminë. 30% e këtyre matjeve kanë qenë në trajtim terapeutik glikemik.

Janë shënuar 15 raste te reja me hiperglikemi të shfaqura për herë të parë.  Me këte rast për pjesmarresit u dhuruan keshilla dhe brushura rreth edukimit në terapi, ushqim  dietik dhe aktivitet fizik.

Mbështetur nga: