• Aktivitete

Aktivitetet e fundit

  Shkurt

 • Capture

  A i dini të drejtat e juaja si pacient?

  Kjo kampanjë e realizuar nga Projekti AQH ju njofton me të drejtat e juaja si pacient sa herë që vizitoni një Institucion ...

 • Nëntor

 • Dita Botërore e Diabetit: Çfarë e shkakton diabetin, cilat janë llojet e ndryshme të tij dhe si mund të trajtohet?

  Autore: Sabrina Barr Duke parë dyfishimin e numrit të njerëzve me diabet ...

 • 46323374_937329833322400_2254805328719773696_n

  Shënimi i Ditës Botërore të Diabetit 2018

  Në Ditën Botërore të Diabetit Shoqata Kombëtare e Diabetit-Kosovë me mbështetjen e Projektit AQH mblodhi qindra qytetarë në Komunën e Pejës për ...

 • Mars

 • IMG_2287

  Lansimi I fushatës së edukimit shëndetësor lidhur me faktorët e rrezikut për diabetin dhe hipertensionin

  Të premten, më 16 mars 2018 u bë lansimi i një fushate 6 javore të edukimit ...

 • Dhjetor

 • 23659485_1938233363106374_2536947433461680586_n

  Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Diabetit në Pejë, 14.11.2015

  Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Diabetit me 14 Nëntor 2015 në Pejë është mbajtë organizimi nga ana e shoqatës me ...

 • Nëntor

 • image (1)

  Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Diabetit në Gjakovë, 14.11.2017

  Ne kete aktivitet për sensibilizmin e qytetareve jane shperndarë fletushka me njohuri bazike për semundjen e diabetit, janë ...

Mbështetur nga: